dobrý den. Prosím co to znamená Suchý humor a jak se pozná ? předem díky
Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.
- Zajímavá: Označit otázku jako zajímavou 1Pro koho je otázka zajímavá? david22
- Sledovat
- Nahlásit
- Před 2479 dny
Diskuze: napište první příspěvek
Sdílet:
Nejlepší odpověď
Další odpovědi:

anonym
Moje thajská manželka tvrdí,že na velikosti penisu nezáleží. Ale stejně bych byl ráději,kdyby ho neměla! .....No,sama nevím,kam bych tento vtip zařadila,prostě se mi dnes líbil.Já osobně si myslím,že "suchý humor" je takový ten anglický- ne vulgární, ne oplzlý a ne každému se líbí a ne každý ho musí pochopit....:D

Suchý humor je opak mokrého. Mokrý humor je takový při kterém se smíchy počurám. Takový jsem ale již dlouho neslyšel. Dnes je slyšet pouze morbidní z parlamentu, senátu, hradu nebo od soudu a tam se již nejedná o malou stranu ale o velkou.
Doplňuji:
No vidíte, ukázalo se, že ne každý je opravdu schopen pochopit suchý humor.

Příklady, co jsem našla na netu:
“Slečno?”
“Ano prosím?!”
“Nešla byste na kafe?”
“Ale ano, ráda!”
“Tak jděte!”
Otázka na ministra Dobeše u soudu:
"Jaký je Váš vztah k poslankyni Suché"?
Odpověď Dobeše: "Řekl bych, suchý".
Venku mrzne čím dál tim víc, a ta moje ženská nedělá nic jinýho, než že čumí přes okno.
Jestli to tak půjde dál, budu ji asi muset pustit dovnitř...
Od čeho maj ženy po čtyřicítce pruhy přes prsa?
Od tepláků.
....(omlouvám se předem ženám nad 40, ale já k nim taky patřím:-) )
- Udělit odpovědi palec 4 Kdo udělil odpovědi palec? aramah, Andělé, Damiana, Silver90210
- Nominace: 0
- Nahlásit
- Vložena před 2479 dny

Často se mu říká i britský nebo inteligentní humor. Je založen na vtipných slovních obratech, rychlé a pohotové reakci na danou situaci, ostrém a břitkém glosování, mnohdy je až rýpavý nebo víceméně urážející. Není prvoplanový, ani přehnaně "vystavěný". Pro někoho může být až snobský. Výborným příkladem suchého humoru je kultovní britský seriál Červený trpaslík.
Doplňuji:
Přidávám ukázku z Červeného trpaslíka - výběr pár zásadních fórků. :-)
http://www.youtube.com/…

Suchý ´anglický´ humor občas nájdeme aj tu na tejto stránke. Vyžaduje to zásadne meravú chladnú tvár bez akejkoľvek mimiky so smútkom v očiach a kľudný, najlepšie až ľahostajne monotónny hlas, čo potom núti poslucháčov zapriahnúť sivú kôru mozgovú do činnosti. Bránice sa vďaka tomu začnú rozkmitávať, až keď rečník odíde, niekedy až nasledujúci deň...
Priznám sebakriticky, len pre fajnšmekrov , som ho občas použila aj tu.
Zajímavé otázky v kategorii Aktuality a zábava
- Britský humor (3 odpovědi)
- Pochopíte tento vtip? (3 odpovědi)
- Je zde někdo, kdo by byl s to vysvětliti mi tento vtip? (1 odpověď)
- Jak by se dal definovat humor? (4 odpovědi)
- Vysvětlíte někdo tento vtip? (3 odpovědi)
- Mrzlo u vás dnes k ránu? (7 odpovědí)
- Být, či nebýt? V životě se vyskytne mnoho situací, jež nemají správné/ nesprávné řešení, stejně jako některé otázky. (5 odpovědí)
- Existuje dobrá odpověď na špatnou otázku? (6 odpovědí)
- Když má někdo v hlavě o kolečko navíc, nejde o skrytou rezervu, tedy výhodu? Není to lepší než mít v hlavě slámu? (6 odpovědí)
- Když jste byli dítětem, zlobili jste hodně? Která byla vaše největší rošťárna? (11 odpovědí)
- Zeptá-li se zvídavé dítě např. rodičů "Proč dospělí pořád na něco či na někoho nadávají", které možnosti byste uvedli? (6 odpovědí)
- Kolik je 1 decilitr mililitrů? A kolik centilitrů? Nějak mi to nedochází a zapomněla jsem.... (6 odpovědí)
- Jaký význam má slovo ichtyl ?? (4 odpovědi)
- Co je to sarkasmus? (3 odpovědi)
- Neznáte stránku, která tě přetvoří na karikaturu? (2 odpovědi)
- jaky je vzorec pro vypocet casu ?? (3 odpovědi)
- Co si mám přát k Vánocům? (9 odpovědí)
- Jak co nejrychleji vystřízlivět? (5 odpovědí)
- Prosím, nevíte jak se jmenuje písnička, která často hraje na Evropě 2, kde se popískává? (2 odpovědi)
- Výměna manželek (2 odpovědi)
- Co je "Palmární účet" (2 odpovědi)
- jak spravne zmerit penis,obvod,sirku a delku dekuji (2 odpovědi)
- Kolik stojí kráva a kolik nadojí? (6 odpovědí)
- Poukaz pro ženu a muže Novákovi nebo Novákovy? Jak se to píše? (3 odpovědi)
- Čím jste byli v minulosti? /test/ (12 odpovědí)