v noci se mi zdál sen že běhám,a dnes mě neuvěřitelně bolí nohy,jako bych skutečně v noci běhala,je možné že když cítíte ve spaní bolest nohou tak se můžou zdát sny že běžíte?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? panenka, annas, Miroslavst, vagra před 5573 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Myslím, že to možné je. Mně osobně se několikrát stalo, že se mi zdálo, že někam padám a ráno jsem se probudila na zemi, vedle postele. 😁
| 0 Nominace Nahlásit |
Kdyby jsi byla malá tak bych ti napsala že bolesti nohou máš proto že rosteš .V dospělosti bolesti nohou může mít více příčin pokud by tě nohy bolely i během dne doporučuji ti ihned navštívit lékaře.Taky mě bolely nohy koupila jsem si v lékarně rozpustný vápník a každý den ho piji a je po bolesti
| 0 Nominace Nahlásit |
Není to tím, že se vám zdá o běhu a nohama „kopete“ a tím se unavíte a proto ráno bolí?
|
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5573 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A střevíce nejsou prošoupané? V některých lidových vypravování se říká o dcerách které tajně v noci chodily tancovat až jim to tatím překazil tím, že na ně nasadil soukromé detektivy.
|
před 5573 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A stoprocentně to byl jen sen?
(somnambulismus) je spánková porucha, při níž postižený během spánku
vstane z postele a prochází se. Někdy může vykonávat i poměrně
složité činnosti, například odeslat SMS zprávu. Náměsíční se nemají
budit, ale mají být odvedeni zpět do postele. K náměsíčnosti zpravidla
dochází během NREM spánku.
|
před 5573 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A co když si opravdu běhala.Mě se to totiž kdysi stalo taky a fakt jsem se ve spánku pěkně proběhla.Ráno jsem měla normálně namožený svaly a to bude asi i tvůj případ.
|
před 5573 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Panenko,malá už nejsem,jedině že bych se už stářím smrskávala
| Drap | 3470 | |
| marci1 | 2020 | |
| annas | 2020 | |
| Kepler | 1902 | |
| mosoj | 1778 | |
| da ny | 1574 | |