Avatar uživatele
Bronzový

Používáte k vaření chemikálie?

Používáte k vaření chemii typu magi,vegetu nebo bujón,apod.? Jak často?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

K vaření používám celou řadu chemikálií. Např. chlorid sodný, kyselinu octovou, hydrogenuhličitan sodný, sacharózu. Vnitřně užívám ethylalkohol.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Jmenované nepoužívám ale celou řadu jiných. Třeba vodu.


Avatar uživatele
Bronzový

Dihydrogen monoxid používám v jednom kuse.


Avatar uživatele
Zlatý

Já bych tomu zmíněnému říkal spíše polotovary nebo prefebrikáty...
;-)
Ne, vařím, pokud možno, ze surovin...


Avatar uživatele
Stříbrný

Do vaření se manželce příliš nepletu, ale do polívky si magi klidně dám, když si myslím, že to bude chutnější. Žádný problém s tím nemám.


Avatar uživatele
Bronzový

mám takú zásadu: chémie, arómy a polotovary len drahé alebo rovno bio...aj to striedmo, lebo si človek zničí chuť a čuch

ono, ked to kúpite v rakúsku, práve tie chémie sú z biopotravín najlacnejšie.....aj na sk sú tiež z bio najlacnejšie sáčkové polievky, korenia a spol.


Avatar uživatele

To dá rozum ,že jo,bez chemie se vařit nedá.
Drap zase lže.
Drape ty nepoužíváš bujon?
Tos mi teda kujon!!!


Avatar uživatele
Zlatý

Až na etylalkohol to mám stejně
jako Klaproth a Drap.


Avatar uživatele
Bronzový

Rozteklý mrtvoly, kterým se eufemicky říká bílkovinný hydrolyzát určitě ne.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 936
Zlatý annas 804
Zlatý marci1 525
Zlatý iceT 513
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.