Avatar uživatele

Proč se tmavá hotová jíška po zahuštění prováří jen jednu minutu, když u domácí jíšky je to podstatně déle?

Dnes poprvé použiju tuhle vymoženost, ale nějak nechápu použití. Když si přečtu složení, tak to beru jako dehydrovanou domácí jíšku z pšeničné hl. mouky a tuku. Proč se ta hotová tedy po zahuštění prováří jen jednu minutu, když u domácí jíšky je to podstatně déle, abychom docílili kvality?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Protože ji před dehydrováním připravovali tak, jak to děláš doma u připravovamých jíšek. Pravda je, že ji občas používám, ale jenom od Knorr. Vitanu i ty další napodobeniny ne!

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Už je předpřipravená, jako ostatní instantní pokrmy.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1006
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 377

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.