Avatar uživatele
anonym

Proč se tmavá hotová jíška po zahuštění prováří jen jednu minutu, když u domácí jíšky je to podstatně déle?

Dnes poprvé použiju tuhle vymoženost, ale nějak nechápu použití. Když si přečtu složení, tak to beru jako dehydrovanou domácí jíšku z pšeničné hl. mouky a tuku. Proč se ta hotová tedy po zahuštění prováří jen jednu minutu, když u domácí jíšky je to podstatně déle, abychom docílili kvality?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 2071 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Protože ji před dehydrováním připravovali tak, jak to děláš doma u připravovamých jíšek. Pravda je, že ji občas používám, ale jenom od Knorr. Vitanu i ty další napodobeniny ne!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Emefej

Už je předpřipravená, jako ostatní instantní pokrmy.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření