Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.říjen 8:26

Použití tmavé hotové jíšky

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Dnes poprvé použiju tuhle vymoženost, ale nějak nechápu použití. Když si přečtu složení, tak to beru jako dehydrovanou domácí jíšku z pšeničné hl.mouky a tuku. Proč se ta hotová tedy po zahuštění prováří jen jednu minutu, když u domácí jíšky je to podstatně déle, aby jsme docílili kvality.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.říjen 10:23

Proč se tmavá hotová jíška po zahuštění prováří jen jednu minutu, když u domácí jíšky je to podstatně déle?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Dnes poprvé použiju tuhle vymoženost, ale nějak nechápu použití. Když si přečtu složení, tak to beru jako dehydrovanou domácí jíšku z pšeničné hl. mouky a tuku. Proč se ta hotová tedy po zahuštění prováří jen jednu minutu, když u domácí jíšky je to podstatně déle, abychom docílili kvality?