je třeba zapátrat ve fyzice, či chemii: Elektromagnetické impulzy urychlují růst kvasinkových buněk a bakterií, to způsobí jejich zvýšený počet v kyselině mléčné a onen zkyslý zázrak je na světě.
0 Nominace Nahlásit |
tak to slyším prvně, mě se teda nestalo, aby nám mlíčko při bouřce zkyslo... ale asi ano... a vysvětlení nade mnou je více než logické:-)
0 Nominace Nahlásit |
asi to bude opravdu tou chemií.já si to pamatuji,když jsem byla malá a mléko se ještě neprodávalo v trvanlivých krabicích.
Drap | 1565 | |
annas | 1344 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 875 | |
iceT | 612 | |
quentos | 535 | |
da ny | 508 | |
zjentek | 508 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |