Avatar uživatele
Zlatý

Pokud při zahr. grilování maso na ohni potřu tekutým kouřem, bude ve výsledku chuťově jako grilované, nebo jako uzené?

Neví kdos, jak bude chutnat takový maso?

Já si to argentinský hovězí samožřejmě zkusím i klasicky, čili pouze na teplým kouří bez tekutýho a pak zkusím totéž s tím, že v tom stoupajícím teplým budu to šťavnatý maso mazat mokrým kouřem, protože to nechápu, chci přijít věci na kloub a proto se i ptám. Snažím se pochopit význam. Neznáte jej někdo dopředu? Třeba jakým výsledkem skončí, když stařené hovězí na steaky těsně před vložením na gril potřu tekutým kouřem a pak nechám grilovat ty tři minutky z každý strany a tři min. vydechnout. Mě doba strašně předbíhá, spoustě věcem nerozumím. Tak třeba proč je v BBQ omáčce tekotý kouř atd., zkrátka vše okolo zahradního grilování na skutečném, pravém ohni. ;)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Otázka ještě nemá žádnou odpověď.

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1217
Zlatý annas 1102
Zlatý hanulka11 985
Zlatý marci1 695
Zlatý Kepler 676
Zlatý iceT 547
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 476
Zlatý quentos 455
Zlatý mosoj 404

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.