Zeptal/a se – 8.srpen 11:39
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Zeptal/a se – 8.srpen 12:09
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Zeptal/a se – 9.srpen 9:55
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Neví kdos, jak bude chutnat takový maso?
Já si to argentinský hovězí samožřejmě zkusím i klasicky, čili pouze na teplým kouří bez tekutýho a pak zkusím totéž s tím, že v tom stoupajícím teplým budu to šťavnatý maso mazat mokrým kouřem, protože to nechápu, chci přijít věci na kloub a proto se i ptám. Snažím se pochopit význam. Neznáte jej někdo dopředu? Třeba jakým výsledkem skončí, když stařené hovězí na steaky těsně před vložením na gril potřu tekutým kouřem a pak nechám grilovat ty tři minutky z každý strany a tři min. vydechnout. Mě doba strašně předbíhá, spoustě věcem nerozumím. Tak třeba proč je v BBQ omáčce tekotý kouř atd., zkrátka vše okolo zahradního grilování na skutečném, pravém ohni. ;)