Avatar uživatele
Elisa24

Kde je tuk, když se oddělí sušina z jogurtu?

V sušině, v tom zbytku, nebo se rozdělí mezi oboje? Děkuji
Doplňuji:
Jo no jo, pardon, já si to spletla se syrovátkou.

Zajímavá 0 před 3672 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

V jakém „zbytku“???
Sušina je to, co zbude poté, co se odpaří vše, co se odpařit mohlo – takže po „oddělení“ sušiny (resp. jejím vysušení) žádný další zbytek není!!!
A tuk je – samozřejmě, součástí sušiny.
Doplňuji:
Ad Doplnění:
Tak to jo no…
😉

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mosoj

Sušina je všechno co zbyde po odpaření vody či odpařitelných látek.
Tuk se neodpařuje.
Doplňuji:
V syrovátku je úplné minimum tuku. Většina tuku zůstává v kaseinu ( tvarohu).

Upravil/a: mosoj

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek