Avatar uživatele
Bronzový

Kam se podělo maso?

Pokud se dneska všechno šidí a třeba v párkách už není ani maso (je tam pouze kůže, kosti a ocásky prasátek), kde to dobré maso končí?
Není to třeba dnes už odpad? Vedlejší produkt?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Maso je v "dobrých" párcích a šunkách. Třeba až 92-94 %. Samozřejmě je dražší, než ty, ve kterých není téměř žádné. Je lepší si koupit 100 gr kvalitních párků nebo šunky, než půl kila nekvalitních, které maso nevidělo. Kupuji si jen ty kvalitní a v menším množství. :-))

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Konkrétně ocásky (a křížová kost) jsou na praseti velmi ceněné - nemyslím, že jdou do párků...
;-)
A taky je otázkou, na jaké párky se koukáš - třeba Vídeňské nejsou až tak špatné (a schválně se kukni, kolik obsahují masa...).
;-)
Jinak - dobré maso končí na pultech - nebo máš pocit, že je ho k prodeji nedostatek?

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1006
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 376

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.