Avatar uživatele
Asdfghjklyx

Jaké stroje a zařízení se používají v závodních kuchyních?

Mám jít dělat do závodní kuchyně. HR manažerka se mě ptala jestli umím s konvektomatem. To už už jsem nastudovala (existuje YouTube). Zajímají mě spíše s čím můžu ještě počítat, protože se chci jít ptát ještě jinde.

Zajímavá 0 před 252 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
cappuccino

Personalu v zavodnich kuchynich je malo. Myslim, ze te radi vyskoli v obsluze vsech pristroju, ktere maji. Na vsechno existuje navod.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Malvína

V klidu, každý někdy začínal. To jen ti vyvolení umí a rozumí všemu od narození. 😉
Nejčastější je opravdu konvektomat. Dále v kuchyni najdeš velké pánve a kotle (na polévky, omáčky). Někde bývá i šoker. Ani jedno však není náročné na obsluhu.

Pro představu se podívej do odkazů.

https://www.gas­tromania.cz/pan­ve-sklopne.html
https://www.promos-gastro.cz/varny-kotel-smazici-panev-gastro-sporak-varidlo-pecici-trouba-varna-stolicka-do-kuchyne/69-varne-kotle/
https://www.on­linegastro.cz/so­kery/

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
elkon

Když nemáš potuchy o velké kuchyni, tak nechápu co tam chceš dělat.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek