Avatar uživatele
Nikol.S

Jak uvařit sypkou rýži?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? atlas před 3000 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
iceT

Parboiled a v troubě.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Awe

Zkusil bych to ve vodě

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
jmhad

Ono záleží na druhu – ta levná jde obtížně. Základem je dobře proprat, dokud ještě barví vodu. Pak je lepší ji vařit jako těstoviny ve větším množství vody cca 17 minut /jak bývá uváděno na každém obalu / – a zcedit, popř. ještě propláchnout. Ale při tomto způsobu pozor na rozvaření.Chce to určitou zkušenost. Jde to i při běžném způsobu , tedy v troubě , kdy se dává voda v násobku 1,6 –1,7 hmotnosti rýže a v průběhu „vaření“ několikrát promýchat dlouhou vidličkou. Zase záleží na druhu

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Luxx

nejlepší je to v rýžovaru

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
terry

Zkus nějakou kvalitnější (třeba Parboleid) a ve varných sáčcích.
Já kupuju od Lagris.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Máš problémy. Používej rýži ve varných sáčcích.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek