Avatar uživatele
Zlatý

Čemu je v kilu surove sekane od řeznika tak mrtě tlusteho?

..to tak má v hovězí sekane byt?
dudu, to je pro fanynku ..nemůže mít průjem?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

Zkus si udělat sekanou jenom z libového masa. Dobrou chuť.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Nerozumím řeči tvého kmene!


Avatar uživatele
Zlatý

Přestaň chlastat nebo hulit. Jinak ten oběd nedoděláš!


Avatar uživatele
Zlatý

Protože řezník tam mele především bůček a ´odpad´...
;-)
U slušného řezníka ti ale semelou kterýkoli kus masa si vybereš - klidně pravou svíčkovou... Jen si tě asi přijdou prohlídnout i bourači...
;-)
´Problémem´ je, že dobrou sekanou jen libového (´suchého´) masa neuděláš.
;-)
__________
Zjentku - Fanynce mletý maso (kdovíjaký) od řezníka (kdovíjakýho)???
Já myslel, že ji máš rád...
;-)))


Avatar uživatele
Stříbrný

Nositelem chuti v masu je tuk, nikoliv svalovina. Stejky jsou taky lepší z prorostlého než z libového (a říkají to všude ve světě, jen Češi se tomu z nepochopitelných důvodů bráníme a trváme na libovém). Jo, má to tak byt.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1004
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 373

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.