Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.říjen 10:55

Protože řezník tam mele především bůček a ´odpad´…
😉
U slušného řezníka ti ale semelou kterýkoli kus masa si vybereš – klidně pravou svíčkovou… Jen si tě asi přijdou prohlídnout i bourači…
😉
´Problémem´ je, že dobrou sekanou jen libového (´suchého´) masa neuděláš.
😉

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.říjen 15:11

Protože řezník tam mele především bůček a ´odpad´…
😉
U slušného řezníka ti ale semelou kterýkoli kus masa si vybereš – klidně pravou svíčkovou… Jen si tě asi přijdou prohlídnout i bourači…
😉
´Problémem´ je, že dobrou sekanou jen libového (´suchého´) masa neuděláš.
😉
__________
Zjentku – Fanynce mletý maso (kdovíjaký) od řezníka (kdovíjakýho)???
Já myslel, že ji máš rád…
😉