Odpověděl/a – 13.říjen 10:55
Protože řezník tam mele především bůček a ´odpad´…
😉
U slušného řezníka ti ale semelou kterýkoli kus masa si vybereš –
klidně pravou svíčkovou… Jen si tě asi přijdou prohlídnout
i bourači…
😉
´Problémem´ je, že dobrou sekanou jen libového (´suchého´) masa
neuděláš.
😉
Odpověděl/a – 13.říjen 15:11
Protože řezník tam mele především bůček a ´odpad´…
😉
U slušného řezníka ti ale semelou kterýkoli kus masa si vybereš –
klidně pravou svíčkovou… Jen si tě asi přijdou prohlídnout
i bourači…
😉
´Problémem´ je, že dobrou sekanou jen libového (´suchého´) masa
neuděláš.
😉
__________
Zjentku – Fanynce mletý maso (kdovíjaký) od řezníka
(kdovíjakýho)???
Já myslel, že ji máš rád…
😉