Prosím o radu-může mi někdo z vás pomoci?Během posledního roku mám opakovaně záněty moč.měchýře.Léčeno antibiotky a chemoterapeutiky.Vím,jak dbát o hygienu,neprochladnout,nemít sex v době rekonvalescence(i déle)Všechny značky urologických čajů,brusinkových preparátů znám.Může někdo zaručeně dobře poradit,abych se toho zbavila?Čeká mne cystoskopie,rentgen(vylučovací urografie)Odepište prosím.Děkuji.Mili.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? fortin před 6084 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
nechci si nic přivlastňovat či kopírovat a tak vám posílám tento odkaz:
Zdroj: http://www.prirodni-pripravky.cz/zanet-mocovych-cest-zanet-mocoveho-mechyre-lecba-priznaky.htm
|
0
před 6084 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Osobně doporučuji dobře pročistit tělo (zejména střeva) a nechat si u gynekologa udělat testy na kvasinkovou infekci – mnohdy se sama o sobě moc neprojevuje a přitom vesele stojí za všemi záněty močového měchýře, které žena má.
|
0
před 6084 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zánět je strach.Zkuste se podívat za sebe čeho se bojíte.Začněte medunkovým čajem a potom není k zahození ani čaj pro ženy.Zkuste ostropestřec mariánský v tabletách aby vyčistil organizmus.Bude to v pořádku pouze si víc věřte.
|
0
před 6070 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Někdo hold na záněty močového měchýře trpí. Mně se čas od času také objeví a vím, že je to hodně nepříjemné. Snažím se tomu prevencí zabránit. Jím brusinky a občas si dám urologický čaj. Nejdůležitější je ale neprochladnout. V létě na sobě nemít mokré plavky a v zimě se vyvarovat holým zádům a studeným nohám. Kvalitní boty a teplé oblečení jsou proto základ. Já jsem si koupila na zimu vlněné vesty z https://www.vlnenezbozi.cz/vlnene-vesty/ , které mě krásně zahřejí.
| Drap | 3478 | |
| marci1 | 2025 | |
| annas | 2020 | |
| Kepler | 1902 | |
| mosoj | 1778 | |
| da ny | 1616 | |
| zjentek | 1297 | |
| elkon | 1149 | |
| hanulka11 | 1028 | |
| quentos | 964 |
| Děti a zdraví |
| Ženy a zdraví |