Právě mě inspiroval tento článek: http://zena-in.cz/clanek/modnim-trendum-podlehaji-i-talire/kategorie/dum-a-byt
Jaké talíře se líbí vám, nebo z jakých talířů jíte?
Mně se líbí čistě bílé, ale ty atypické tvary se mi moc líbí.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Tombik, anonym před 5710 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Máme čistě bílé, kouřové sklo i bílé s potiskem, střídám to podle jídla a nálady.
|
3Kdo udělil odpovědi palec? Michal, Miroslavst, anonym
před 5710 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
dostali jsem před pár lety od syna sadu talířů,mělké,hluboké a desertní a jsou barevné-tm.modrá,zelená,žlutá a oranžová,tak jsme si každý vybrali svou barvu a už jsme si na ně tak zvykli,že když si někdo vezme talíř toho druhého,tak je nám to divné,tak jsme si na ně zvykli.(je to sada po čtyřech)
| 0 Nominace Nahlásit |
Mě se líbí taky čistě bílé ,ale poslední dobou se mi také líbí i hnědé kouřové .
| 0 Nominace Nahlásit |
Já mám talíře z hnědého tvrzeného skla.Také se mi líbí atypické tvary,čistě bílé talíře moc nemusím.
|
0
před 5710 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mě se moc líbí moderní. Doma mám starý co jsme si s přítelem přinesli ze svích domovů. V restauraci mám ráda oválné talíře.
|
0
před 5710 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Normální talíř s dekorem.Ty atipické jsou nádherné,ale drahé.Je známá věc,že i na jídlo má vliv barva.
|
0
před 5710 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mam zelenobile misky a ovaly.Na studene pokrmy mam obdelnikovy cerny na kterem to pekne vynikne.
|
0
před 5708 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Musíme se doma se ženou na bakly taky podívat. Co nabízí ve velkoobchodech, to je špatné. Nekvalitní a předražené. Jak zde soudíte poměr kvalita x cena?
Hele, mrkněte. Já tam nakupuju moc rád. Mají tam i věci do domácnosti. Třeba nabíjecí baterky jsem tam koupil. A jakože kvalitní a cena taky super.
Já jsem se na ten shop dívala a právě bych řekla, že poměr kvalita x cena je super. Už jsem tam něco málo pokoupila, těším se, až budu mít víc času a celou tu nabídku projdu. Ale co jsem si tam koupila, tak spokojenost maximální.
My jsme měli dlouho docela staré nádobí, ještě od našich. Spousta už byla i rozbitá, takže servis už nebyl kompletní. Musela jsem si koupit nové nádobí. Koupila jsem ho na https://www.bakly.cz a jsem s pokojená moc. Doporučím shop. Mají moc hezkou nabídku a hlavně nabízí kvalitní kousky.
| Drap | 1741 | |
| annas | 1347 | |
| Kepler | 1091 | |
| hanulka11 | 984 | |
| marci1 | 918 | |
| da ny | 666 | |
| iceT | 636 | |
| zjentek | 599 | |
| quentos | 538 | |
| briketka10 | 493 |
| Vaření a recepty |
| Restaurace |