Avatar uživatele
Bronzový

Také odkrajujete z cibule tuto část?

http://img802.imageshack.us/…
Po oloupání je v tom místě taková tuhá část (já jsem si ji pro sebe nazval košťál) která ani při smažení nezměkne. Jednou jsem do ní kousl v jídle a byla to tak hnusná chuť že od té doby tu část odkrojím a buĎ vyhodím nebo dám do polévky vyvařit.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Ano. Jsem neblaze proslulý cibuložrout, ale tuhle část taky nemusím.


Avatar uživatele
Zlatý

Ano a cibuli odkrajuji dole i nahoře.


Avatar uživatele
Bronzový

to neodkrajuji, drží to cibuli pohromadě při krájení. pak to zbude a vyhodí se to...

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 936
Zlatý annas 804
Zlatý marci1 525
Zlatý iceT 513
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.