Avatar uživatele
Bronzový

Proč se v rozdělané hořčici, jogurtu, ... vytváří po nějaké době 'voda'?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

nevím sice proč,ale laicky selským rozumem-nevytváří se tam voda ale sedá si v jogurtu tzv sušina,vždyť jogurt je z voda,mléčný tuk a další ale odhadem asi tak 75% voda. Hořčice velmi zjednodušeně-mleté hořčičné semínko smíchané s vodou ,solí octem ,cukrem.... takže opět netvoří se voda ale zase sedá si tzv sušina!!!

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Registrovaný

No nedivím se :) když jsme dělali domácí jofurty, tolik vody tam nebylo :) možná žádná

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1004
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 880
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 468
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 372

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.