Avatar uživatele
salsa verde

Proč nejde vyšlehat šlehačka dotuha?

Může to být teplem? V bytě mám 31stC.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4317 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Odpoveď byla označena jako užitečná

Šlehačka musí být řádně vychlazená.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?vagra Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Damiana

To teplo to může zhoršovat, ale pouze tím to nebude.
Já používám smetanu 33%, ale nejraději 41%. Dám ji hodně vyhladit. Lehce namrazím i metly na šlehání a mísu, kterou použiji na přípravu. Naliji smetanu a šlehám zpočátku na nejvyšší výkon – aby se co nejméně ohřála. Jak hodně napění, můžeš posypat ztužovačem, ale já ho raději vynechávám. Pak zmírním stupeň a došlehám opatrně dotuha.
Vyzkoušej. Přeji ti, ať se ti také povede. 🙂

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit


Avatar uživatele
hanulka11

hodně vychlazenou s pár zrníčky soli a je našlehaná parádně za chvíli a dobře drží – moje zkušenost

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lukyLuky

ano muže mit teplotou ale taky zaleži kolik procent ma šlehačka spravně by měla mit 33 procent a ne 12 čim min tučnějši tim huř ji ušlehate

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek