Avatar uživatele
Totem

Poč jogurt po zmrazení a opětovném rozmrazení nemá stejnou konzistenci jako před zmrazením?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3145 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gecco

Protože mráz zabije kulturu bakterií a obsažená voda zmrznutím roztrhá jejich buňky a také se zmrznutím/roz­mražením oddělí voda od tuku…
Některé dobroty se zmražením změní v blaf…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
lexx

cha, to je divný, ve sci-fi rozmrazí astronauty z hybernace po létech a žijou vesele dál,
ve filmu, že jo…v reálu to asi nebude možné ani za 100 let, člověk je příliš složitý organismus ale jeden ví

Upravil/a: lexx

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek