Avatar uživatele
Bronzový

Nebezpečný česnek

Když česnek přidám do kyselého nálevu, česnek odporně zezelená. Co je to za chemii?

Mám podezření, že vytahuje látky z cibule. Co myslíte vy?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

no jaká je to reakce která vznikne i když česnek nakrájíne nasekáme atd a necháme ho na vzduchu tak zezelená predejdeme tomu když na česnek dáme olej pak nezezelená

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 903
Zlatý annas 788
Zlatý marci1 514
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 467
Zlatý briketka10 439
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.