Avatar uživatele
Bronzový

Nebezpečný česnek

Když česnek přidám do kyselého nálevu, česnek odporně zezelená. Co je to za chemii?

Mám podezření, že vytahuje látky z cibule. Co myslíte vy?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

no jaká je to reakce která vznikne i když česnek nakrájíne nasekáme atd a necháme ho na vzduchu tak zezelená predejdeme tomu když na česnek dáme olej pak nezezelená

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1000
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 876
Zlatý marci1 563
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 467
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 370

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.