Avatar uživatele

Myslíte, že k výrobě domácí šunky je dostačující....

... teplota 75 - 80 C° po dobu 2 hodin ? Je tak zabezpečeno, že maso nebude infikováno různými bacily ?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Uplně stačí. Když necháš 2,5 , nic se nestane.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Tohle jsem našla už minule, ale nějak jsem to sem nedala. Je to sice bez šunkovaru, ale je tam řada bezva nápadů. Doporučuji to přečíst aspoň pro inspiraci :-)
http://hobby.idnes.cz/…

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 901
Zlatý annas 787
Zlatý marci1 513
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 463
Zlatý briketka10 438
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.