Avatar uživatele

Myslíte, že k výrobě domácí šunky je dostačující....

... teplota 75 - 80 C° po dobu 2 hodin ? Je tak zabezpečeno, že maso nebude infikováno různými bacily ?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Uplně stačí. Když necháš 2,5 , nic se nestane.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Tohle jsem našla už minule, ale nějak jsem to sem nedala. Je to sice bez šunkovaru, ale je tam řada bezva nápadů. Doporučuji to přečíst aspoň pro inspiraci :-)
http://hobby.idnes.cz/…

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1006
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 377

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.