Avatar uživatele
Registrovaný

muzu pouzit mascarpone nebo ricottu misto tvarohu?

pokud ano, co je vhodnejsi na pripravu dezertu, kde ma byt tvaroh - ricotta nebo mascarpone?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

Lze použít obojí. Já osobně více používám na dezerty mascarpone, ale to jen proto, že kvalitní ricottu, jsem u nás ještě nekoupila a většinou byla více slaná.

Pro info zasílám odkazy, kde najdete informace o těchto sýrech, najdete zde jak se vyrábí i jejich využití v kuchyni ;-)

http://www.vareni.cz/…

http://www.vareni.cz/…

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 936
Zlatý annas 806
Zlatý marci1 526
Zlatý iceT 514
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.