Avatar uživatele
Zlatý

Máte nějaké vlastní typy pro domácí pekárnu?

Otázka tu sice již byla, ale uživatelé se mění a mne zajímají čerstvé zkušenosti. Není mi třeba jasné, jak nastavit hmotnost, když prášek měl 500g + vody 330 ml a já mám na výběr 500g, 750g a 1000g. Svůj první chléb jsem právě dopekla, ale nevím jestli ho můžu hned vyklopit.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

My máme na chalupě starou zděnou pec.Nic lepšího neexistuje.


Avatar uživatele

Peču už tři roky. V tomhle mi můžeš věřit - hmotnost dej na 1 kg a vyklopit chléb hned po upečení je lepší - lépe se z něj vytahují míchací háky.


Avatar uživatele
Registrovaný

Určitě hned vyklopit a nechat pod utěrkou odpočinout....

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele

anonym

honzohk19 - můžeme jenom tiše závidět. V domácí peci jsem pekla koláče dceři na svatbu. Je to opravdu nedostižné pečení. Jenže nepředpokládám, že se se Sůwou sebereme, pojedeme to k Tobě obhlídnout a pustíme se doma do stavby vlastní pece. Já teda zůstanu u elektrické náhražky. Už vím, co od ní mohu čekat.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 380

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.