Avatar uživatele
maruš

kůže z kuřat

Jak zpracovat kuřecí kůži mimo pečení.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3942 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Kůže není sice moc zdravá, protože obsahuje hodně tuku, ale pokud nemáte zdravotní problémy, můžete vyzkoušet tento recept.
Plněná kůže z kuřete pečená nebo vařená
kůže z kuřete, 5 rohlíků, 2 vejce, mléko, uzená slanina nebo uzené maso, petrželová nať, sůl, pepř
Nakrájejte rohlíky na kostičky, pokropte teplým mlékem, přidejte vyškvařenou slaninu, žloutky, zelenou petrželku, sůl, pepř a promíchejte. Se špetkou soli ušlehejte bílky, přidejte k nádivce a dobře promíchejte. Nádivku poklaďte na kůže, srolujte je a spíchněte párátky. Dejte péct do vyhřáté trouby, nebo uvařte ve vodě jako jitrnice. Lze použít i jinou nádivku, třeba ze sekané.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
merinmonro

CO JÁ SI PAMATUJI OD DETSTVÍ,TAK MAMINA(většinou na svatky)stahla kuži s kuřete,ale mistrovsky,že pak stačilo sešit diry u krku a stehen,plnila nadivkou:3-4vajec,1/2kg masa umlela(hovezi_buček_nebo vepřovy _uzeny,namočila veku do trochu mleka, sul. pepř, pažitka. Naplnila kuži ,sešila diry,a dala peci spolu s kuřetem.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
kenyrts

http://recepty.vareni.cz/…
tady co s tou kůží.
tady je recept,kuře bez kůže:

Zdroj: http://www.labuznik.com/recipe .php?ID=24770

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Michal

Kůři zpracujte na "dršťkovou polécku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Tata

Kůže ze dvou kuřat(můžete si jí nastřádat v mrazáku), jedna okurka hadovka, podle chuti česnek a sůl.
Zálivka- 4 lžíce sojové omáčky, jedna lžíce cukru, 3 lžíce octa, 1 lžíce slunečnicového oleje.
Kůže vaříme v mírně osolené vodě asi třicet minut(kůže nesmí byt rozvařená). Vychladlou nakrájíme na jemné nudličky a dáme do mísy. K ni přidáme na nudličky nakrájenou okurku a podle chuti česnek (kůže s okurkou ho snesou velké množství) Potom vše zalijeme zálivkou, zamícháme a ochutnejte. Pokud nic nechybí, můžete jídlo podávat jako předkrm nebi silný salát ale i jako pikantní pohoštění k pivu a vínu

Zdroj: Obrázková kuchařka Panoramy vydané 1988

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření