Avatar uživatele
Bronzový

Krém na dort ze zakysané smetany?

Jde udělat krém na dort ze zakysané smetany, třeba téhle: http://www.okobchudek.cz/…?, která bude dostatečně tuhá a půjde dát pod marcipánovou potahovou hmotu? Znáte nějaky ověřený recept?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Našlehat šlehačku se ztužovačem,zamíchat do ní zlehka zakysanou smetanu.Ale pod marcipánovou hmotu jsem to nikdy nedělala,myslím si,že je na to dost těžká.Cukr bych nepřidávala,marcipán je sladký dost.Nebo mascarpone+zakys.smetana,jemný tvaroh+zakys. smetana, pomazánkové máslo+zakys.sm.,atd.Hlavně nechat pořádně ztuhnout a pak na to dát ten marcipán.

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1006
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 377

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.