Avatar uživatele
Bronzový

Když budu bílky (sníh) šlehat příliš dlouho stane se z nich opět "voda"?

Tak mě to napadlo...

Odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Po "přešlehání" sníh z bílků vlhne a málo kypří pokrm.

Zdroj: http://dadala.hyperlinx.cz/vej /vejr0002.html


Avatar uživatele
Stříbrný

Rozšlehané bílky z vajec se se používaly v začátcich fotografických. takzvaných mokrých procesů jako nositel světlo citlivé vrstvy stříbra. Na polévání slkeněných fotogtafických desek.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 937
Zlatý annas 806
Zlatý marci1 526
Zlatý iceT 514
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.