Avatar uživatele
Smackdown

Kam se dává tuk z tvarohu?

Když baštíme i tvarohy bez tuku.

Zajímavá 0 před 2453 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Když už je jednou tvaroh hotový, tuk z něj už nedostaneme. Jsou různé druhy podle výchozí suroviny a postupem zpracování. Tuk se obvykle z mléka odstraňuje předem ve formě smetany a másla. Někdy se toho mléčného tuku nechává minimum, někdy více.

Druhy:
Tvaroh měkký
Tvaroh odtučněný
Tvaroh nízkotučný
Tvaroh polotučný
Tvaroh tučný
Tvaroh tvrdý na strouhání

(tetka Wiki)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
da ny

Tvaruh bez tuku je k ničemu…(stejně jako veškeré light výrobky)
Už to ani není tvaroh a obsah bílkovin bude asi velmi nepatrný…
Vyhozený peníz a užitek mizivý..
Zdravý a hodnotný tvaroh je vždy tučný, případmě polotučný.
Netuším, z jakého důvodu tvaroh bez tuku baštíte, ani pro redukci hmotnosti bych ho nebaštila. 😉

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek