My teď máme 52% a je moc fajn
4Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, Drap, jirkajirka, Kepler
před 1828 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Slivovice mají zpravidla 50–60% alkoholu. Dále to ředit je hřích.
Pokud Vám procenta nevyhovují, věděl bych co s tím, či jak to šetrně
ekologicky vyřešit!
3Kdo udělil odpovědi palec? paul1, Kepler, aliendrone
před 1828 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podle mne je optimální procento 56 – 58 %
3Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, annas, paul1
před 1828 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ta koncentrace rozhodně nevadí, má tu výhodu, že už je schopná hoření. Jinak to závisí na zvyklosti kraje, na Valašsku se koncentrace okolo 53% považuje za optimální. Zředit můžeš, doporučuji destilovanou, nebo ne-tvrdou vodou, jinak se může zakalit. Pod 50% už je to nevhodné, včetně značky Jelínek.
2Kdo udělil odpovědi palec? paul1, aliendrone
před 1828 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1679 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 585 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |