Avatar uživatele
Zlatý

Je to nutné? !

Je to nutné,že když se zavařují masné výrobky do sklenic ,aby víčko mělo červenou gumičku a zelenina(ovoce) bílou?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Nutné to neni, ale červené gumičky mají údajně trochu odlišné složení gumy, měly by být odolnější. Masné věci se zpravidla zavařují déle.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

u masa je lepší červenou ale nejlepší jsou šroubovací víčka
u zeleniny je to fuk jaká barva gumičky ale také preferuji šroubovací


Avatar uživatele
Bronzový

není to nutné

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

barbakan

david22,zdůvodni to!

Avatar uživatele
Bronzový

david22

to jsem jen tak plácnul, neumím to zdůvodnit :)

Avatar uživatele
Zlatý

barbakan

Za upřimnost - paleček!

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 380

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.