Určitě si vyberte mezi sortou typu A-B
C-jsou moc moučné,mají hodně škrobu,byla by z toho kaše.
0 Nominace Nahlásit |
také kupuji" A "ty se vám v salátu nerozsypou
hodně to mají i popsáno....salátové
0 Nominace Nahlásit |
Typ A: Jsou vhodné do salátů, pro vaření ve slupce, na loupačku a jako příloha. Hlízy mají po varu pevné, tuhé, lojovaté – nemoučnatí a nerozváří se ani delší dobou varu.
Typ B: Jsou univerzální přílohové, hodí se do salátů, gulášů, polévek a pro restování. Po varu se částečně rozsypávají a mírně moučnatí.
Typ C: Hodí se na přípravu kaší a těsta, používají se na výrobu hranolků, bramboráků, bramborových placek. Hlízy po varu moučnatí a rozsypávají se.
Typ D: Je určen pro průmyslové zpracování.
0 Nominace Nahlásit |
Je to jak pise Rynek.Ja kupuju odrudu "Finka" a jsou vazne lahodny jak na salat tak i jako prilohove
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek