Avatar uživatele
janek66

Jaké jsou ty "správné"brambory na bramborový salát?

Zase jsem to od loňska nějak zapomněl.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? rynek878 před 4225 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kropitko

http://www.odpovedi.cz/…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
rynek878

Určitě si vyberte mezi sortou typu A-B
C-jsou moc moučné,mají hodně škrobu,byla by z toho kaše.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

také kupuji" A "ty se vám v salátu nerozsypou
hodně to mají i popsáno....salátové

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dudu

Typ A: Jsou vhodné do salátů, pro vaření ve slupce, na loupačku a jako příloha. Hlízy mají po varu pevné, tuhé, lojovaté – nemoučnatí a nerozváří se ani delší dobou varu.
Typ B: Jsou univerzální přílohové, hodí se do salátů, gulášů, polévek a pro restování. Po varu se částečně rozsypávají a mírně moučnatí.
Typ C: Hodí se na přípravu kaší a těsta, používají se na výrobu hranolků, bramboráků, bramborových placek. Hlízy po varu moučnatí a rozsypávají se.
Typ D: Je určen pro průmyslové zpracování.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mojitek

Je to jak pise Rynek.Ja kupuju odrudu "Finka" a jsou vazne lahodny jak na salat tak i jako prilohove

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Aktuality a zábava