Avatar uživatele
Registrovaný

Jaké je použití škrobu v potravinářském průmyslu ?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Poměrně široké.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Pokud se nepletu, v čínských restauracích se škrobový prášek používá jako zahušťovadlo omáček. To jen tak pro zajímavost :)


Avatar uživatele
Stříbrný

Jako zahušťovadlo a "plnidlo" jsou nacpané všude.... seznam škrobů v "éčkách",
E 1401 - E 1452
http://www.vitalia.cz/…
Např. Ovocná směs ala marmeláda může mít cca 90, 70, 50 % podíl ovocné složky (hlavně jablek), zbytek jsou třeba škroby atd.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1006
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 377

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.