Avatar uživatele
Registrovaný

Jaké je použití škrobu v potravinářském průmyslu ?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Poměrně široké.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

Pokud se nepletu, v čínských restauracích se škrobový prášek používá jako zahušťovadlo omáček. To jen tak pro zajímavost :)


Avatar uživatele
Stříbrný

Jako zahušťovadlo a "plnidlo" jsou nacpané všude.... seznam škrobů v "éčkách",
E 1401 - E 1452
http://www.vitalia.cz/…
Např. Ovocná směs ala marmeláda může mít cca 90, 70, 50 % podíl ovocné složky (hlavně jablek), zbytek jsou třeba škroby atd.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 903
Zlatý annas 788
Zlatý marci1 514
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 467
Zlatý briketka10 439
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.