Avatar uživatele
Zlatý

Jak správně opéct buřty, aby byly prostě lahodné?

Jak je správně upéct?
Zvolila to pravé?
http://www.novinky.cz/…

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Myslim,ze v prve rade je treba hlavne kvalitni burtik,a pak je jedno jestli je opeceny na ohni nebo na panvi.
Ta pani treba nechodila do skauta a nevedela jak si ohen rozdelat...

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Ano zásadně na ohni, ale ne nad plamenem, pouze žárem z voňavého dřeva, nejlépe z listnatého stromu, smůla dehtuje.
Doplňuji:
Ten buřtík by měl být špekáček. Máme na něj ochranou známku, tak snad by mohl být kvalitnější než ty sajrajty z marketů


Avatar uživatele
Zlatý

ta tomu dala, nejlepší je uříznout pěkný prut -pěkně pevný ,napíchnout buřtíka a rozdělat ohýnek z větví a chrastí z lesa a buřtík bude jedna báseň/kam se hrabou dnes grily


Avatar uživatele
Zlatý

V létě v přírodě na ohýnku, v nouzi o na kolečku a nyní na pánvi s kapkou oleje, pěkně do zlatova.


Avatar uživatele

Paní je pravděpodobně vnučkou pana Kopfrgingla.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Aktuality a zábava

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Aktuality a zábava

Zlatý Drap 4525
Zlatý hanulka11 2790
Zlatý led 2523
Zlatý briketka10 2323
Zlatý annas 1883
Zlatý quentos 1577
Zlatý iceT 1530
Zlatý tom004 1522
Zlatý dědapetr 1472
Zlatý mosoj 1441

Zobrazit celkový žebříček

Kategorie otázek

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.