Avatar uživatele
Bronzový

Jak se upraží burák v lusku?

když se prodávají celé, tak mají vlastně dva obaly ty "oříšky", tak jak to, že se přes ty dva obaly upraží a ten vrchní obal není nijak připálený nebo tak?

Odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Slupka není připálená, protože se k jejich pražení používá teplota cca 160°C (to se slupka ještě nepálí), praží se v ´bubnech´ (promíchávají se) a po upražení (cca 40-60 min) se rychle zchladí a balí.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1000
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 876
Zlatý marci1 563
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 467
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 370

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.