Avatar uživatele
Bronzový

Jak se pozná kvalita kakaa holandského typu?

Koupila jsem jedno-běžná kakaová barva. Pak jsem koupila od jiného výrobce, cena plus minus stejná jako u předchozího druhu-tmavě hnědé, téměř černé. Čím to?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

podle zdroje se při výrobě toho tmavšího kakaové boby vyperou v roztoku draslíku, čímž se neutralizuje chemická kyselost kakaa. Světlé je tedy "přírodnější". Srv. zdroj

http://www.davidlebovitz.com/…

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 379

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.