Avatar uživatele
Registrovaný

Jak rozpoznat hřib hořký v mé loňské usušené nadílce ? Předem děkuji

Odpovědi:

Avatar uživatele

Obávám se, že nepoznáš - teoreticky by mohl být ´růžovější´, než jiné druhy hřibu, ale hodně to závisí na způsobu sušení a uskladnění.
Takže - můžeš každý jednotlivý kousek ochutnat. A nebo celou zásobu vyhodit a příště sbírat pozorněji (stačí 1-2 kousky v hrnci polévky a není to k jídlu).


Avatar uživatele
Bronzový

ochutnat

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 380

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.