Avatar uživatele
zjentek

Čím to, že citrony dnes plesnivějí rychleji a více, než tomu bylo před čtvrt stoletím?

Dnes jsou ČASTO citrony plesnivé dokonce už i přímo v krámu mezi ostatními citrony, což např. za komunismu NEBYLO VŮBEC MOŽNÉ, MYSLITELNÉ. Dohlížet na kvalitu existovalo, to si nevymýšlím. A v těch časech taky prodavačky tak často ze zoufalství a nudy nekouřily za krámem, pokud vůbec někde něco kouřily 🤷‍♂️

Pokud se mně to nezdá, může to být i tím, že používáme stále a stále více pořád dražší a „chemičtější“ chemie?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Ametyst před 650 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Ametyst

Nejspíš je to stará úroda, rok, dva. Jako u jablek ze supermarketů. Perfektně chlazené sklady to umožňují. Nakoupí se za co nejnižší cenu, a prodá za evropskou cenu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
paul1

Může to být z úsporných důvodů. Používá se méně účinná, ale levnější chemie.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek