Avatar uživatele
Pokročilý

červený bílek?

Dnes jsem rozklepla vajíčko a bílek byl úplně červený, ale nebyli zde krevní sraženíny, žloutek vypadal normálně a vejce nesmrdělo, odvahu jíst jsem skutečně neměla, ale nikde na netu jsem nenašla odpověď, tak jestli rady někdo ví, co to bylo nebo čím je to způsobeno?
Doplňuji:
odpomass: díky,tak trochu jsem si to myslela... je to chuťovka

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Pokročilý

No, co jsem tak našla, tak to může být bakteriálního původu (serratia marcescens), takže bych to rozhodně NEJEDLA. Ale proti gustu ;)
http://forums.moneysavingexper t.com/…
Mňam:
http://life-is-like-a-long-jou rney.blogspot.cz/…

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Občas se to stane, neni to na závadu. Vajíčko lze bez problémů konzumovat.

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

quentos

A je to ještě vůbec BÍLEK, když je červenej...?

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 939
Zlatý annas 808
Zlatý marci1 527
Zlatý iceT 514
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.