Osamělá matka /55 let/ pečující celodenně o mentálně retardované dítě - dospěláka . PPOB nám vzali a teď aby za matku platilo vše/plyn, el., lékaře, zubaře, jídlo, boty.../to dítě z příspěvku na péči, místo toho, aby si zaplatilo drahý stacionář,či jinou péči. Matka stará, utahaná,psychicky zdeptaná ale na invalidní důchod to není a starobní v nedohlednu. Jak tedy žít ???
Zdraví Vilma
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Retko, Mi60a před 4122 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Je mi to moc líto,ale jak vám my můžeme pomoci?
Nevím,co by jste chtěla slyšet za odpověď..zkusila jste doít na sociálku,aby vám podrobně vysvětlili vaše možnosti?Tohle mě vždycky dokáže vytočit,chcete se postarat a nikdo vám to ani trochu neulehčí,odměna,pochvala žádná.Máte dobré srdíčko!!
Přeji vám jen to nejlepší a aby se vaše situace obrátila co nejdříve k lepšímu!!
Doplňuji:
Děkuji dotyčnému za udělený palec dolu. Asi jsem vás musela hodně vytočit,že jsem projevila přízeň a snahu pani pomoci! Je mi jasné,že mi udělíte palec dolu u každé mé odpovědi,jako vaši hloupou odplatu za to,že jsem vám napsala pravdu o amnestii vašemu příteli- zločinci.Ulevte si,já se mám výborně,manžel je čestný a dcera i on zdraví,takže mě tohle opravdu nemůže rozházet,jste naopak k smíchu :-)
Upravil/a: MARTI-V
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1415 | |
marci1 | 1014 | |
quentos | 727 | |
ivzez | 716 | |
annas | 709 | |
iceT | 666 | |
zjentek | 545 | |
hanulka11 | 535 | |