Avatar uživatele
HonzikPernik

Vždy si vařím maso na pánvi, dám tam olej a pak na vodě... je to vařené, nebo smažené? A jak smažit maso na pánvi?

Dík.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: annas

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, hanny 2 před 2303 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
johana 56

Vařené - pouze s přídavkem vody.
Dušené - základní příprava na tuku s následným podléváním vodou (vývarem).
Smažené - na tuku,obalené v těstíčku nebo trojobalu.
Osmahnuté,restované - rychlá příprava na tuku nebo bez,šťáva zůstane uvnitř.

Upravil/a: annas

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
štamgast

Je to dušené, řekl bych. Smažené je bez vody pouze do křupava na oleji a vařené je hned od začátku ve vodě. Jak smažit maso na pánvi? To snad nemyslíš vážně, to je trolling ne? Prostě vemeš pánev, naliješ olej nebo nějaký jiný tuk, rozpálíš, hodíš tam maso, počkáš až se z jedné strany udělá do zlatova a pak ho obrátíš na druhou stranu a to samý.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanny 2

Naložené maso - např.teď jsem dělala krkovičku - silnější plátky- tak 2cm lehce naklepu,okořením,potřu olejem a nechám 24hod."uležet".Potom opeču na oleji,z každé strany tak 1 minutu na silnějším plameni,dám do ohnivzdorné skleněné mísy s poklopem a ještě dám dopéct do trouby na 220°C asi na 20 - 30min.Je to krásně měkké a šťavnaté,ne tvrdá podešev.

Upravil/a: hanny 2

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mc Merkurion

jestli to dáš na olej a pak vodu,pak smažíš a dusíš (podlití vodou),při větším množství vody dováříš >>> vaří se ve vodě >>> DO VODY VLOŽÍM...(například ovárek)...

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek