Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.srpen 22:43

Naložené maso – např.teď jsem dělala krkovičku – silnější plátky- tak 2cm naklepu,okoře­ním,potřu olejem a nechám 24hod.Potom opeču na oleji,z každé strany tak 1 minutu na silnějším plameni,dám do ohnivzdorné skleněné mísy s poklopem a ještě dám dopéct do trouby na 220°C asi na 20 – 30min.Je to krásně měkké a šťavnaté,ne tvrdá podešev.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.srpen 15:07

Naložené maso – např.teď jsem dělala krkovičku – silnější plátky- tak 2cm lehce naklepu,okoře­ním,potřu olejem a nechám 24hod.„uležet“­.Potom opeču na oleji,z každé strany tak 1 minutu na silnějším plameni,dám do ohnivzdorné skleněné mísy s poklopem a ještě dám dopéct do trouby na 220°C asi na 20 – 30min.Je to krásně měkké a šťavnaté,ne tvrdá podešev.