Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.srpen 0:47

Vařené – pouze s přídavkem vody.
Dušené – základní příprava na tuku s následným podléváním vodou (vývarem).
Smažené – na tuku,obalené v těstíčku nebo troobalu.
Osmahnuté,res­tované – rychlá příprava na tuku nebo bez,šžáva zůstane uvnitř.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.srpen 0:48

Vařené – pouze s přídavkem vody.
Dušené – základní příprava na tuku s následným podléváním vodou (vývarem).
Smažené – na tuku,obalené v těstíčku nebo troobalu.
Osmahnuté,res­tované – rychlá příprava na tuku nebo bez,šťáva zůstane uvnitř.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.srpen 14:29

Vařené – pouze s přídavkem vody.
Dušené – základní příprava na tuku s následným podléváním vodou (vývarem).
Smažené – na tuku,obalené v těstíčku nebo trojobalu.
Osmahnuté,res­tované – rychlá příprava na tuku nebo bez,šťáva zůstane uvnitř.