Odpověděl/a – 11.srpen 0:47
Vařené – pouze s přídavkem vody.
Dušené – základní příprava na tuku s následným podléváním vodou
(vývarem).
Smažené – na tuku,obalené v těstíčku nebo troobalu.
Osmahnuté,restované – rychlá příprava na tuku nebo bez,šžáva
zůstane uvnitř.
Odpověděl/a – 11.srpen 0:48
Vařené – pouze s přídavkem vody.
Dušené – základní příprava na tuku s následným podléváním vodou
(vývarem).
Smažené – na tuku,obalené v těstíčku nebo troobalu.
Osmahnuté,restované – rychlá příprava na tuku nebo bez,šťáva
zůstane uvnitř.
Odpověděl/a – 11.srpen 14:29
Vařené – pouze s přídavkem vody.
Dušené – základní příprava na tuku s následným podléváním vodou
(vývarem).
Smažené – na tuku,obalené v těstíčku nebo trojobalu.
Osmahnuté,restované – rychlá příprava na tuku nebo bez,šťáva
zůstane uvnitř.