Našla jsem, že pěnu způsobuje kyselina uhličitá, která se přidává k pivu. Někdy se přidává i glycerín - pivo pění značně, případně další látky.
Podle stránky Pivo.
0 Nominace Nahlásit |
Zřejmě to bude tím,že je při výrobě přidáván kvas ,nebo se mýlím?
0
před 4253 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Při výrobě piva dochází ke kvašení cukru na alkohol jako vedlejší produkt kvašení je kys. uličitý. který uniká z nápoje a strhává sebou obsažené látky.
0
před 4251 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1557 | |
annas | 1341 | |
Kepler | 1090 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 872 | |
iceT | 612 | |
quentos | 535 | |
zjentek | 505 | |
da ny | 501 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |