Avatar uživatele
zjentek

Pokud k pití (voda se šťávou/sirupem) budu používat čistý, laciný GFS, kterému ovocnému sirupu bude chuť nejvíce rovna?

Na žízeň budu používat rovnou čistý a laciný GFS, který je hlavní sladící složkou beztak všech ovocných a bylinných, předražených sirupů. Smyslem je výrazně ušetřit.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? dust8 před 300 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
cochee

Rozpusť si ve vodě normální cukr. Cítíš nějakou ovocnou příchuť? Ne – tak proč bys ji měl cítit u GFS? Mimochodem, pokud nemáš zdroj GFS ve formě někoho známého, kdo ti to nosí zadarmo, pak LOL tomu výraznému ušetření – kilo GFS stojí přes stovku. Běžný řepný cukr kolem čtvrt sta.
A to úplně opomíjím problematiku žízeň ✕ nápoje s obsahem cukrů; tys ještě ve svém věku nezjistil, že když piješ slazené, máš čím dál tím větší žízeň?

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
elkon

GFS=globální předpovědní systém.

Upravil/a: elkon

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
zjentek

Elkon a co takhle snažit se chápat kontext, to je nad tvé síly?
GFS = glukózo/fruktó­zový sirup

Nový příspěvek