Avatar uživatele
anonym

Kolikrát oplachujete kysané zelí, než ho dáte vařit?!

Doplňuji:
Děvčata dám na vás.Nebudu proplachovat a poprvé zkusím zahustit tím bramborem.Jinak zahušťuji jíškou.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, annas, flodur před 4901 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
GM

Já neproplachuju vůbec, až je měkké tak zahustím bramborem nastrouhaným najemno a provařím.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ReHu

Já ho taky neproplachuju. Vždyť ta šťáva je výborná.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Anizbor

Také i já vůbec neoplachují,dám zelí vařit,asi po 25min. přidám zvláště osmaženou cibulku na slanině a potom jen zatřepnu hl. moukou a ještě nechám provařit,přeji dobrou chuť.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

Neni treba proplachovat,zeli pak ztrati tu kyselost.Taky neproplachuju a pak ani neni treba dochucovat.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lásenka

Já oplachuji jednou, nemáme rádi, když je moc kyselé.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

neproplachuji to by ztratilo tu chuť pro kterou ho mám ráda

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Záleží na tom jak je kyselé.Nesmí to kroutit pusu. Někdy jej propláchnu jen půlku.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
jitravák

Škoda vyplachovat vitamíny. Někdo zelí přislazuje. Než přislazovat,je lepší do zelí nastrouhat mrkev.

před 4888 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek