Avatar uživatele
Zlatý

Kolikrát oplachujete kysané zelí, než ho dáte vařit?!

Doplňuji:
Děvčata dám na vás.Nebudu proplachovat a poprvé zkusím zahustit tím bramborem.Jinak zahušťuji jíškou.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

Já neproplachuju vůbec, až je měkké tak zahustím bramborem nastrouhaným najemno a provařím.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Já ho taky neproplachuju. Vždyť ta šťáva je výborná.


Avatar uživatele
Pokročilý

Také i já vůbec neoplachují,dám zelí vařit,asi po 25min. přidám zvláště osmaženou cibulku na slanině a potom jen zatřepnu hl. moukou a ještě nechám provařit,přeji dobrou chuť.


Avatar uživatele
Zlatý

Neni treba proplachovat,zeli pak ztrati tu kyselost.Taky neproplachuju a pak ani neni treba dochucovat.


Avatar uživatele
Pokročilý

Já oplachuji jednou, nemáme rádi, když je moc kyselé.


Avatar uživatele
Zlatý

neproplachuji to by ztratilo tu chuť pro kterou ho mám ráda


Avatar uživatele
Stříbrný

Záleží na tom jak je kyselé.Nesmí to kroutit pusu. Někdy jej propláchnu jen půlku.

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Registrovaný

jitravák

Škoda vyplachovat vitamíny. Někdo zelí přislazuje. Než přislazovat,je lepší do zelí nastrouhat mrkev.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1006
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 376

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.