Avatar uživatele
Hamon

Když peču maso, jakou má mít barvu, když pečení končí?

Mám v troubě vepřové koleno, peče se už dvě hodiny (na cca 160°) a uvnitř je růžové…
Doplňuji:
Každý recept to, jak koukám, píše jinak. Ten „můj“, který jsem vygooglil, říkal půl hodiny na 200° a hodinu a půl na 160.
Díky, nechám ho tam dýl.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: Hamon

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, hanny 2, briketka10 před 3757 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanny 2

Vepřové koleno,jelikož je to maso s kostí,by mělo hlavně od kosti tzv.odpadat,to znamená,že by se mělo od kosti snadno odloupnout.Dvě hodiny na 160°C se mi zdá málo.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

Raději péct déle na slabší teplotu přiklopené,průběžně třeba obracet,podlévat,ke konci pečení poklici sundat ať se udělá kůrka.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
briketka10

koleno by se mělo péci alespoň na 200°C 2hodiny
http://prorecep­ty.cz/pecene-koleno-recept/?gclid=CNK­Ulpm_5bsCFSgTw­wod_QsAOQ

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek