Avatar uživatele
Pokročilý

Co znamená, když je maso "od kosti"?

Co to znamená a jak to vzniklo?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Vem si, například, vepřové koleno. Když ho tepelně upravuješ a maso odpadává "od kosti“, je dobře uvařené (upečené).

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

Maso od kosti je třeba vykostěná kotleta-karé,kýta,vykostěné koleno,šunka od kosti apodobně.
Je to prostě ořez masa od kosti.
http://hobby.idnes.cz/…


Avatar uživatele
Bronzový

Znáte kyselku bez kosti?

http://www.superrodina.cz/…


Avatar uživatele
Zlatý

Od kosti je maso vždy nejchutnější.


Avatar uživatele
Stříbrný

Například šunka od kosti by měla být ta nejkvalitnější a nejchutnější
(u nás je opět i taková k dostání ;)).
https://cs.wikipedia.org/…
http://www.le-co.cz/…

http://www.salumi.cz/…

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

barbakan

Jugare, dal bych ti nominaci, ale ta se dává za jiné odpovědi a ne takové jaké píšeš ty!

Avatar uživatele
Zlatý

hanny 2

barbakane - a co jsi tak převratnýho napsal oproti Jugarovi ???

Avatar uživatele
Zlatý

barbakan

Každé maso, které se okrájí je od kosti, ale tazatel se ptal na něco jiného.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1004
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 880
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 468
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 372

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.