Avatar uživatele
Pokročilý

Je vhodné máslo Perla pro vegetariány??

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Perla není máslo, ale margarín...
Vyrobený ponejvíce z palmového oleje (to je to nejlevnější, co lze použít) - to není pro vegetariány, ale pro ropáky.
:-O

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Vegetariánství je psychická, nikoli fyzická porucha, takže vegetarián může směle jíst Perlu.


Avatar uživatele
Bronzový

margarín není vhodný pro nikoho.. tělo to neumí zpracovat


Avatar uživatele
Bronzový

Rozhodně ne! Jako vegetariánovi bych ti poradil, abys raději jedla jen kameny, protože rostliny jsou živé taky, na to nezapomínej!


Avatar uživatele
Zlatý

Je. Podívej na složení.

http://www.zdravapotravina.cz/…

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1006
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 377

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.