Avatar uživatele
Registrovaný

Je potřeba povolení k pobytu, když chci žít ve Francii?

Doplňuji:
jedu tam začít znova.praci zatím nemam zajištěnou, ale to se časem vyvrbí.chci tam žít pokud možno natrvalo.nebo minimalně 2 - 3 roky.v tomto případě tedy povolení k pobytu nepotřebuji?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

- důležité je informovat o delším pobytu mimo území ČR svou zdravotní pojišťovnu a úřad sociálního zabezpečení, aby se po návratu nezjistilo, že se jim dluží třeba půl milionu.
Doplňuji:
Á jéé...

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Jen když tam budeš pracovat, tak pak při pobytu delším, než 3 měsíce :D
Doplňuji:
S tím se netrap, to už bude vědět tvůj zaměstnavatel :D

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Cestování

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Cestování

Zlatý Drap 436
Zlatý annas 362
Zlatý led 235
Zlatý hanulka11 223
Zlatý gecco 182
Zlatý quentos 173
Zlatý marci1 161
Zlatý Lamalam 152
Zlatý Kepler 125
Zlatý mosoj 125

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.