Avatar uživatele
paul1

Jak vlastně fungují konzervanty z potravin v našem těle?

Mohou být v malém množství i prospěšné tím, že konzervují některé orgány, které tím pádem déle vydrží? Něco v tom smyslu, že jedy v malém množství léčí?

https://www.su­pertrenink.cz/syn­teticke-konzervanty-v-potravinach-a-jejich-vliv-na-zdravi/

Upravil/a: paul1

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Ametyst před 905 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Emefej

Ne, tak konzervanty nefungují. Je to stejné, jako když ten američan navrhoval léčit kovida dezinfekcí.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Ametyst

Jed zůstane jedem, i když ho obalíš kilem cukru. Nelíbí se mi to popírání “kvality” tím, že všechno je otazka množství. Není. I na konzervanty existují normy, něco jako bezpečnostní listy. Některé konzervanty, zakázané v USA, mohou být povoleny v EU a naopak. Dobrý web je ferpotravina.cz

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek